Informatii livrare

Livrarea produselor
Vânzătorul va expedia produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României. Comenzile acceptate vor fi livrate în mod normal în 24 de ore după confirmarea disponibilităţii produselor de către unul din reprezentanţii http://original-automotive.ro, în funcție de locul de depozitare a produselor.

Transportul nu este gratuit pentru ofertele speciale !
Taxele pentru kilometrii suplimentari se vor achita de catre destinatar in orice situatie.
Produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat prin OP.

Obligatii client:
     - la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite !
     - eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat, chiar la primirea coletului; 
     - este obligatorie incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ;

( Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere )

La montarea piesei pe masina, in service autorizat R.A.R, piesa ce urmeaza a fi montata trebuie comparata inainte de montaj, cu piesa ce a fost demontata de pe masina.
Nu se vor monta piese care nu corespund ca forma, dimensiuni/cote si specificatii cu piesa defecta ce urmeaza a fi inlocuita. Pot aparea situatii in care s-a schimbat varianta constructiva de pe masina sau masina are modificari care nu au fost specificate de producatori in cataloagele de origine.