Termeni si conditii

Orice precomanda efectuata pe site http://original-automotive.ro reprezinta acordul dvs cu termenii si conditiile de mai jos.

In urma efectuarii precomenzii  pe site-ul nostru ,se va genera automat un email; acesta  nu reprezinta  confirmarea ca produsele sunt pe stoc.

Comanda se valideaza  si se onoreaza dupa ce sunteti contactat si vi se confirma existenta pe stoc si pretul reperelor comandate.
Informatiile furnizate catre http://original-automotive.ro sunt confidentiale si sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de oferta).

Conform legilor in vigoare. http://original-automotive.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora.

Produsele comercializate prin intermediul http://original-automotive.ro sunt noi, avand ambalaj original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. 

De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. 

Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de http://original-automotive.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. 

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. 

Termenul de garantie acordat de http://original-automotive.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului, dar nu mai mult de 12 luni de la data de facturare.

Produsele comercializate de http://original-automotive.ro se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

Plata produselor
Plata produselor comandate poate fi facuta cu: cardul, ordin de plata in avans, plata la livrare – prin curier  sau plata direct la magazinul de desfacere ORIGINAL AUTOMOTIVE ,B-dul General Nicolae Dascalescu, Bl. T3, parter, Piatra Neamt, jud Neamt  ,daca clientul doreste sa ridice piesele auto de acolo. Pentru produsele care nu se afla in stocul local sau in depozitele regionale este necesar achitarea unui avans in cuantum de 30-100 % din valoarea produselor.

La anumite produse cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, etrieri frana, casete de directie, turbocompresoare, etc. pentru a beneficia de pretul afisat pe site, se poate solicita piesa veche de pe masina la schimb sau se percepe suplimentar o taxa de piesa veche. Taxa va fi comunicata de catre consilieri inainte de confirmarea comenzii.

Piesele pentru care se solicita piesa veche la schimb sunt reconditionate de producator pe linia de fabricatie. Aceste produse beneficiaza de aceleasi conditii de vanzare si garantie ca si piesele noi !

Piesa veche ce urmeaza a fi returnata trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie asamblata si curata, sa nu fie sparta sau crapata, sa nu fie indoita sau rupta, sa nu aiba urme de lovituri mecanice, sa nu se fi incercat reconditionarea ei in prealabil.

 ATENTIE!
         - la alternatoare si compresoare - FULIA SA NU FIE BLOCATA ! 
         - la electromotoare - AXUL SA NU FIE BLOCAT ! 
         - la casete de directie - CREMALIERA SA NU FIE RUGINITA !
         - la montarea compresorului nou, trebuie sa inlocuiti filtrul uscator, supapa de expansiune si sa curatati instalatia de aer conditionat!
         - marfurile comandate si livrate corespunzator nu pot fi returnate.
         - prin exceptie,se accepta returnarea marfurilor in cazurile,conditiile si dupa urmatoarele proceduri:
         - in cazul in care este dovedit ca Furnizorul a livrat eronat marfa
         - in cazul comenzilor gresite ale Cumparatorului cu conditia ca Furnizorul sa fie anuntat in scris in termen de max 24 ore de la receptie iar Cumparatorul sa primeasca in scris de la Furnizor acceptul privind conditiile de retur ,marfa acceptata la retur cu codurile si cantitatile prevazute  in aceasta.
         - in cazul in care marfa este in garantie cu respectarea riguroasa a prevederilor privind acordarea garantiei,stipulate in cerif de garantie ,anexat fiecarei facturi emise de catre Furnizor

Conditii de returnare:
Cumparatorul nu poate returna marfa care se afla intrunul din cazurile de mai jos:
    - produsul prezinta urme de montare,de lovituri ori zgarieturi ,este incomplet,deteriorat si/sau prezinta modificari efectuate de Cumparator sau de consumator.
    - produsul nu se afla in ambalaj original ori daca acesta este deteriorat.
    - daca, dupa primirea marfii returnate,Furnizorul constata ca motivul de returnare mentionat in notificare nu corespunde cu situatia faptica a produsului,nu se va emite factura de stornare  a marfii .